Ski Veria, Macedonia Grecia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (7 oferte, 266EUR - 266EUR)
Makedonia, Veria

Makedonia

Veria, Macedonia, Grecia

  • Fara transport

  Despre VeriaPrezentare si poze Veria

  Veria

  Veria este un oraş construit la poalele Munţilor Vermion în Grecia. Este un centru comercial din Macedonia, capitala prefecturii Imathia. Veria este situat pe locul oraşului antic Bereea, care a fost proeminent din secolul 4 î.Hr. ca parte a Regatului Macedon.

  Veria găzduieşte una dintre cele mai mari biblioteci publice şi cea mai completă în Grecia. Iniţial o mică bibliotecă cu o singură cameră si cu fonduri şi materiale limitate, s-a extins într-o cladire cu patru etaje, oferind ediţii speciale şi rare, precum si facilitati multimedia.

  Sit-ul Elia prezinta o mare frumuseţe naturală şi cu o vedere uimitoare catre Câmpia Imathia.

  Vacante ski Veria

  Veria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Veria oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Veria va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Veria (Macedonia, Grecia) iarna 2021 - Alege din 7 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Veria

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veria?

  The House By The River Luxury Villa, Olganos Vl Luxury Rooms And Suites, Le Bijou Luxury Rooms And Suites, Boutique Hotel Kokkino Spiti, Blossom Rooms And Suite sunt cele mai populare hoteluri din Veria

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Veria?

  Makedonia, Boutique Hotel Kokkino Spiti sunt cele mai apreciate hoteluri din Veria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Veria.