Autocar Skala Panagia, Thassos cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 184EUR - 184EUR)

Afiseaza harta
Hotel Emerald, Skala Panagia

Hotel Emerald

   Scor 8.7 din 1 comentarii

Skala Panagia, Thassos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (05.05 - 06.10.2021)
  • Fara transport

Despre Skala PanagiaPrezentare si poze Skala Panagia

Skala Panagia

Skala Panagia este cea mai mare plajă de pe insulă. Este la 12 km de Limenas și la 4 km de Panagia și este situata în partea de est a insulei.
Aceasta este populara și un loc minunat al resortului, cu ape limpezi si putin adanci. Aceasta este organizata și posedă o distinctie Blue Flag. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de Avlakia sau Skala Panagia.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Skala Panagia, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Skala Panagia. Puteti rezerva hotelul preferat din Skala Panagia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Skala Panagia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Skala Panagia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Skala Panagia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Skala Panagia (Thassos, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 20%. Peste 8 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Skala Panagia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Panagia?

Hotel Emerald sunt cele mai populare hoteluri din Skala Panagia