Autocar Skala Maries, Thassos Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 73.3EUR - 73.3EUR)

Afiseaza harta
Villa Smaro, Skala Maries

Villa Smaro  

   Scor 7.3 din 3 comentarii

Skala Maries, Thassos, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (05.05 - 29.09.2021)
  • Fara transport

Despre Skala MariesPrezentare si poze Skala Maries

Skala Maries

Skala Maries este un sat pescaresc pitoresc pe coasta de vest la insulei Thassos, cunoscut pentru mancarea buna, zona linistita si posibilitatile de petrecere a timpului liber. Se afla la o distanta de 35 de kilometri de Limenas si 45 de kilometri de aeroportul de la Kavala.

Sejururi Autocar Skala Maries

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Skala Maries, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Skala Maries. Puteti rezerva hotelul preferat din Skala Maries cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Skala Maries care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Skala Maries constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Skala Maries, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Skala Maries (Thassos, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Skala Maries

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Maries?

Villa Smaro sunt cele mai populare hoteluri din Skala Maries

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Skala Maries?

Villa Smaro sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Maries ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Skala Maries.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Skala Maries?

Villa Smaro sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Maries cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Skala Maries.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Skala Maries?

Villa Smaro sunt hoteluri din Skala Maries ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Skala Maries?

Villa Smaro sunt hoteluri din Skala Maries ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Skala Maries.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Skala Maries?

Villa Smaro sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Skala Maries. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Skala Maries.