Autocar Skala Maries, Thassos cu plecare din Sighisoara Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Skala MariesPrezentare si poze Skala Maries

Skala Maries

Skala Maries este un sat pescaresc pitoresc pe coasta de vest la insulei Thassos, cunoscut pentru mancarea buna, zona linistita si posibilitatile de petrecere a timpului liber. Se afla la o distanta de 35 de kilometri de Limenas si 45 de kilometri de aeroportul de la Kavala.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sighisoara in Skala Maries, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Skala Maries. Puteti rezerva hotelul preferat din Skala Maries cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Skala Maries care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Skala Maries constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Skala Maries, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sighisoara Litoral Skala Maries (Thassos, Grecia) vara 2021 - 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Skala Maries

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Maries?

sunt cele mai populare hoteluri din Skala Maries