Autocar Skala Kefalonia, Insula Kefalonia Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre Skala KefaloniaPrezentare si poze Skala Kefalonia

Skala Kefalonia

Un sat grecesc care a devenit stațiune. Atracție sa principală este întinderea mare de pietris fin și nisip, ce intra ușor în mare, cu golfuri izolate in zona înconjurătoare. Există o stradă mică la 100 de metri de plajă, cu magazine și taverne și străzi ramificate. De-a lungul coastei, Potamaki Beach este un paradis pentru broastele testoase Caretta rare, iar acesta a fost declarata o zonă de conservare. Sunt organizate pe timp de noapte "ceasuri de broasca testoasa", pentru cei care doresc să respecte creaturile fără a amenința supraviețuirea lor. Site-uri istorice includ ruinele cladirilor romane cu mozaicuri minunate. La un kilometru de oras arheologii au descoperit un Templu a lui Apollo din secolul al 7-lea î.Hr., iar părțile lui pot fi văzute în muzeul Argostoli.

Sejururi Autocar Skala Kefalonia

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Skala Kefalonia, Insula Kefalonia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Skala Kefalonia. Puteti rezerva hotelul preferat din Skala Kefalonia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Skala Kefalonia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Skala Kefalonia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Skala Kefalonia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Skala Kefalonia (Insula Kefalonia, Grecia) vara 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Skala Kefalonia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Kefalonia?

sunt cele mai populare hoteluri din Skala Kefalonia