Autocar Skala Kallirachi, Thassos cu plecare din Neamt Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 74.2EUR - 420.1EUR)
Karadolas Studios, Skala Kallirachi

Karadolas Studios

Skala Kallirachi, Thassos, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (19.09 - 25.09.2020)
 • Fara transport
Studios Anny Family Hotel, Skala Kallirachi

Studios Anny Family Hotel

Skala Kallirachi, Thassos, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (19.09 - 25.09.2020)
 • Fara transport
Vogiatzis Rooms, Skala Kallirachi

Vogiatzis Rooms

Skala Kallirachi, Thassos, Grecia

  • Autocar (19.09 - 25.09.2020)
  • Fara transport
  Hotel Panoramic View House, Skala Kallirachi

  Hotel Panoramic View House

  Skala Kallirachi, Thassos, Grecia

   • Autocar (22.08 - 25.09.2020)
   • Fara transport
   Grand Beach Hotel, Skala Kallirachi

   Grand Beach Hotel

   Skala Kallirachi, Thassos, Grecia

   • Hotel cu Pensiune completa  
   • Autocar (16.09 - 25.09.2020)
   • Fara transport

   Despre Skala KallirachiPrezentare si poze Skala Kallirachi

   Skala Kallirachi

   Skala Kallirachis este o așezare de coastă pitorească, situata la 22 km sud-vest de Limenas, capitala insulei Thassos. Ea are un mic port în care mai multe bărci de pescuit acosteaza în timpul verii și creeaza o atmosferă romantică. Plaja este situată în jurul unui mediu stralucitor. Este destul de îngust și stâncos și are imprejurimi exotice pline de verdeață luxuriantă. De obicei, ea nu este aglomerata. În regiune, există plaje fantastice, taverne de pește, restaurante și mai multe tipuri de cazare.

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Skala Kallirachi, Thassos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Skala Kallirachi. Puteti rezerva hotelul preferat din Skala Kallirachi cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Skala Kallirachi care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Skala Kallirachi constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Skala Kallirachi, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Skala Kallirachi (Thassos, Grecia) vara 2020 - 2021 la cele mai mici preturi. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!