Oferte cazare Skala Fourkas, Halkidiki Grecia vara 2023
(16 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)
Greek Pride Themelis Studios, Skala Fourkas

Greek Pride Themelis Studios  

Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (22.09 - 06.10.2023)
 • Fara transport
Cocoons Luxury Suites Villas, Skala Fourkas

Cocoons Luxury Suites Villas

Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Soleado Luxury Villas Halkidiki, Skala Fourkas

Soleado Luxury Villas Halkidiki  

Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Autocar
 • Fara transport
Greek Pride San Giorgio Apartments , Skala Fourkas

Greek Pride San Giorgio Apartments   

Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (22.09 - 06.10.2023)
 • Fara transport
Belohorizonte Hotel, Skala Fourkas

Belohorizonte Hotel

Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport
  The Seascape Villa, Skala Fourkas

  The Seascape Villa

  Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

   • Autocar
   • Fara transport
   Alexmare Suites, Skala Fourkas

   Alexmare Suites

   Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia

    • Fara transport

    Oferte Skala Fourkas

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Skala Fourkas incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera din Skala Fourkas este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Skala Fourkas sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Skala Fourkas, Early Booking Skala Fourkas, Last Minute Skala Fourkas, Programe si Oferte Speciale Skala Fourkas.

    Skala Fourkas este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Skala Fourkas. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Skala Fourkas cu servicii minime pana la resorturi de lux din Skala Fourkas cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Skala Fourkas cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Skala Fourkas dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Skala Fourkas pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Skala Fourkas unde pot gasi liniste si destindere.

    Oferte cazare Skala Fourkas, Halkidiki, Grecia vara 2023 - 2024 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

    Intrebari frecvente despre Skala Fourkas

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skala Fourkas?

    Greek Pride Themelis Studios, Soleado Luxury Villas Halkidiki, Cocoons Luxury Suites Villas, Greek Pride San Giorgio Apartments , Golden Deer Apartments Fourka Chalkidiki sunt cele mai populare hoteluri din Skala Fourkas

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Skala Fourkas?

    Cocoons Luxury Suites Villas, Greek Pride San Giorgio Apartments , Golden Deer Apartments Fourka Chalkidiki sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Fourkas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Skala Fourkas.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Skala Fourkas?

    Greek Pride Themelis Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Skala Fourkas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Skala Fourkas.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Skala Fourkas?

    Greek Pride Themelis Studios, Soleado Luxury Villas Halkidiki sunt hoteluri din Skala Fourkas ce au acces gratuit la internet