Oferte cazare Vatopedi Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2023
(8 oferte, 189.1EUR - 1153.4EUR)

Afiseaza harta
Bianco Olympico Beach Hotel, Sithonia Vatopedi

Bianco Olympico Beach Hotel    

   Scor 8.2 din 23 comentarii

Sithonia Vatopedi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (24.03 - 31.10.2023)
 • Avion (24.03 - 22.03.2024)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.03.2023

Hotel Philippion Beach, Sithonia Vatopedi

Hotel Philippion Beach  

Sithonia Vatopedi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar
 • Fara transport
Hotel Olympico, Sithonia Vatopedi

Hotel Olympico

Sithonia Vatopedi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Melissa, Sithonia Vatopedi

Melissa

Sithonia Vatopedi, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Despre Sithonia VatopediPrezentare si poze Sithonia Vatopedi

  Sithonia Vatopedi

  Vatopedi Beach este în zona de litoral dintre Psakoudia și Metamorfosi. Aceasta este cea mai apropiata plaja de satul Vatopedi care este situat la câteva kilomters distanță, pe drumul principal din Sithonia.

  Oferte Vatopedi Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Vatopedi Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Vatopedi Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Vatopedi Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Vatopedi Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Vatopedi Sithonia, Early Booking Vatopedi Sithonia, Last Minute Vatopedi Sithonia, Programe si Oferte Speciale Vatopedi Sithonia.

  Vatopedi Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Vatopedi Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Vatopedi Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Vatopedi Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Vatopedi Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Vatopedi Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Vatopedi Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Vatopedi Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Vatopedi Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Sithonia Vatopedi

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Vatopedi?

  Bianco Olympico Beach Hotel, Melissa, Hotel Olympico, Hotel Philippion Beach sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Vatopedi

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sithonia Vatopedi?

  Bianco Olympico Beach Hotel, Hotel Philippion Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Vatopedi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sithonia Vatopedi.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Vatopedi?

  Bianco Olympico Beach Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Vatopedi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Vatopedi.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Vatopedi?

  Hotel Philippion Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Vatopedi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Vatopedi.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Sithonia Vatopedi?

  Bianco Olympico Beach Hotel sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Sithonia Vatopedi. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Sithonia Vatopedi.