Oferte cazare Tristinika Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Despotiko Apartment, Sithonia Tristinika

Hotel Despotiko Apartment

Sithonia Tristinika, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Sithonia TristinikaPrezentare si poze Sithonia Tristinika

Sithonia Tristinika

Plaja Tristinika este o continuare a plajei Toroni de aproape 5 km cu nisip fin perfect continuu. Accesul nu este atât de ușor ca la alte plaje din zona, dar merită orice efort. Există puține organizație, astfel încât oamenii pun doar corturile lor pe plajă și tabăra. Cu o dispoziție sud vă puteți bucura de caldura soarelui toata ziua. Există un bar pe plajă mare, cu un simt hippie care are unele organizații de șezlonguri și umbrele. Pe langa camping pe plaja, este un camping pe latura de sud.

Oferte Tristinika Sithonia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Tristinika Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Tristinika Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Tristinika Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Tristinika Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Tristinika Sithonia, Early Booking Tristinika Sithonia, Last Minute Tristinika Sithonia, Programe si Oferte Speciale Tristinika Sithonia.

Tristinika Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Tristinika Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Tristinika Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Tristinika Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Tristinika Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Tristinika Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Tristinika Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Tristinika Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Tristinika Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro