Oferte cazare Sykia Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2023
(4 oferte, 252EUR - 679EUR)
Camping Pitsoni, Sithonia Sykia

Camping Pitsoni

Sithonia Sykia, Halkidiki, Grecia

  • Autocar
  • Fara transport
  A Ponte Studios And Apartments, Sithonia Sykia

  A Ponte Studios And Apartments

  Sithonia Sykia, Halkidiki, Grecia

   • Autocar
   • Fara transport

   Despre Sithonia SykiaPrezentare si poze Sithonia Sykia

   Sithonia Sykia

   Sykia (sau Sikia) este un sat istoric în Sithonia situat la aproximativ 3 km in interior și în sus pe munte de la plaja Sykia. Intreaga zona considerata Sikia are mai multe plae mici de-a lungul coastei. Aceasta este o parte foarte liniștită a Sithoniei, cu un cuplu de plaje mari și multe altele mai mici in apropiere, fac această locatie centrul de camping din Sithonia. Plajă Kriaritsi, eventual cea mai bună plajă din Halkidiki, este mai la nord de Sykia.

   Oferte Sykia Sithonia

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Sykia Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Sykia Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera din Sykia Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Sykia Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Sykia Sithonia, Early Booking Sykia Sithonia, Last Minute Sykia Sithonia, Programe si Oferte Speciale Sykia Sithonia.

   Sykia Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sykia Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sykia Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sykia Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sykia Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Sykia Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sykia Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Sykia Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

   Oferte cazare Sykia Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Sithonia Sykia

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Sykia?

   Camping Pitsoni, A Ponte Studios And Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Sykia