Oferte cazare Paradisos Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2022
(1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Itamos Studios, Sithonia Paradisos

Itamos Studios  

Sithonia Paradisos, Halkidiki, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre Sithonia ParadisosPrezentare si poze Sithonia Paradisos

Sithonia Paradisos

La aproximativ un kilometru înainte de a ajunge la Neos Marmaras este un grup de trei plaje. În realitate, este vorba de o plajă mare centrală, a cărui lungime depășește 1000 de metri, și două plaje foarte pitoresti mici, înainte și după cea principala, a căror lungime nu depaseste 80 și 60 de metri. Un hotel de pe litoral controlează intrarea în prima; plajă de mijloc și cea mai mare ofera servicii organizate si sport pe nisipul fin, în timp ce a treia este cea mai obscură și pitoresca, în special cu pietricele mici.

Oferte Paradisos Sithonia

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Paradisos Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Paradisos Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Paradisos Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Paradisos Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Paradisos Sithonia, Early Booking Paradisos Sithonia, Last Minute Paradisos Sithonia, Programe si Oferte Speciale Paradisos Sithonia.

Paradisos Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Paradisos Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Paradisos Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Paradisos Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Paradisos Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Paradisos Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Paradisos Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Paradisos Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Paradisos Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Sithonia Paradisos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Paradisos?

Itamos Studios sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Paradisos