Oferte cazare Ormos Panagias Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
(2 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Kallisti Studios, Sithonia Ormos Panagias

Kallisti Studios

Sithonia Ormos Panagias, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Pyrgos Bungalows, Sithonia Ormos Panagias

Hotel Pyrgos Bungalows

Sithonia Ormos Panagias, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Despre Sithonia Ormos PanagiasPrezentare si poze Sithonia Ormos Panagias

  Sithonia Ormos Panagias

  Ormos Panagias este unul dintre cele mai pitoresti sate de pe bratul Sithonia al peninsulei Halkidiki, si portul statiunii Agios Nikolaos. Considerat de multi turisti ca parte a statiunii Agios Nikolaos, Ormos Panagias reuseste totusi sa aiba farmecul propriu si sa se bucure admiratia turistilor care continua sa se intoarca aici pentru a se relaxa pe plajele sale si a privi barcile si iahturile ce pornesc in larg pe apele Marii Egee.

  Oferte Ormos Panagias Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Ormos Panagias Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Ormos Panagias Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Ormos Panagias Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Ormos Panagias Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Ormos Panagias Sithonia, Early Booking Ormos Panagias Sithonia, Last Minute Ormos Panagias Sithonia, Programe si Oferte Speciale Ormos Panagias Sithonia.

  Ormos Panagias Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Ormos Panagias Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Ormos Panagias Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Ormos Panagias Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Ormos Panagias Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Ormos Panagias Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Ormos Panagias Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Ormos Panagias Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Ormos Panagias Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro