Charter Metamorfosis Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 392EUR - 392EUR)

Afiseaza harta
Bella Maria Apartments, Sithonia Metamorfosis

Bella Maria Apartments

Sithonia Metamorfosis, Halkidiki, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (01.04 - 31.10.2020)
  • Avion (20.04 - 24.04.2020)
  • Fara transport

Despre Sithonia MetamorfosisPrezentare si poze Sithonia Metamorfosis

Sithonia Metamorfosis

Satul Metamorfosi, situat pe partea vestica la intrarea pe bratul Sithonia, in Peninsula Halkidiki, este o zonă plină de pini parfumati, plaje minunate şi mici golfuri cu ape turcoaz care creează un decor exotic.
Satul are o populatie de aproximativ 400 de locuitori, şi este situat la o distanţă de 98 km de Salonic.

Locuitorii din Metamorfosi sunt refugiaţi din Orientul Apropiat. Ei sunt foarte ospitalieri, dornici să îşi ofere serviciile turiştilor locali şi străini.

Natura a daruit zonei plaje minunate, ce pornesc din punctul în care pădurile de pin se termina şi sunt ideale pentru înot şi plajă.

Sejururi Charter Metamorfosis Sithonia

Pentru Metamorfosis Sithonia, Halkidiki, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Metamorfosis Sithonia la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Metamorfosis Sithonia se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Metamorfosis Sithonia, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Metamorfosis Sithonia pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Metamorfosis Sithonia.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Metamorfosis Sithonia (Halkidiki, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Rezerva acum online!