Oferte cazare Kalives Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2022
(5 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Olea Mare, Sithonia Kalives

Olea Mare

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Blue Lagoon Princess, Sithonia Kalives

Blue Lagoon Princess  

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Village Mare Residence, Sithonia Kalives

Hotel Village Mare Residence  

   Scor 8.6 din 6 comentarii

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Village Mare Metaxia, Sithonia Kalives

Hotel Village Mare Metaxia

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Hotel Kaly Bay, Sithonia Kalives

Hotel Kaly Bay

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Oferte Kalives Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Kalives Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Kalives Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Kalives Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Kalives Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Kalives Sithonia, Early Booking Kalives Sithonia, Last Minute Kalives Sithonia, Programe si Oferte Speciale Kalives Sithonia.

  Kalives Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kalives Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kalives Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kalives Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kalives Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Kalives Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kalives Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Kalives Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Kalives Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2022 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 10% si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Sithonia Kalives

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Kalives?

  Olea Mare, Blue Lagoon Princess, Hotel Village Mare Metaxia, Hotel Village Mare Residence, Hotel Kaly Bay sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Kalives

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sithonia Kalives?

  Olea Mare, Blue Lagoon Princess, Hotel Village Mare Metaxia, Hotel Village Mare Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalives ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sithonia Kalives.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Kalives?

  Blue Lagoon Princess sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalives ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Kalives.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Kalives?

  Blue Lagoon Princess, Hotel Village Mare Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalives cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Kalives.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sithonia Kalives?

  Olea Mare, Blue Lagoon Princess sunt hoteluri din Sithonia Kalives ce au acces gratuit la internet