Oferte cazare Kalives Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2020
(4 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Village Mare Residence, Sithonia Kalives

Hotel Village Mare Residence

   Scor 8.6 din 6 comentarii

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (17.10 - 15.10.2020)
 • Fara transport
Olea Mare, Sithonia Kalives

Olea Mare

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Kaly Bay, Sithonia Kalives

Hotel Kaly Bay

Sithonia Kalives, Halkidiki, Grecia

  • Fara transport

  Oferte Kalives Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Kalives Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Kalives Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Kalives Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Kalives Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Kalives Sithonia, Early Booking Kalives Sithonia, Last Minute Kalives Sithonia, Programe si Oferte Speciale Kalives Sithonia.

  Kalives Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kalives Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kalives Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kalives Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kalives Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Kalives Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kalives Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Kalives Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Kalives Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro