Oferte cazare Kalamitsi Sithonia, Halkidiki Grecia vara 2023
(8 oferte, 125EUR - 218EUR)

Afiseaza harta
Hotel Ermioni, Sithonia Kalamitsi

Hotel Ermioni  

   Scor 8 din 2 comentarii

Sithonia Kalamitsi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (31.05 - 31.10.2023)
 • Fara transport
Irenes House, Sithonia Kalamitsi

Irenes House  

   Scor 10 din 1 comentarii

Sithonia Kalamitsi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (31.05 - 29.09.2023)
 • Fara transport
Vila Parea Kalamitsi, Sithonia Kalamitsi

Vila Parea Kalamitsi  

Sithonia Kalamitsi, Halkidiki, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar
 • Fara transport
Ammos Kalamitsi, Sithonia Kalamitsi

Ammos Kalamitsi

Sithonia Kalamitsi, Halkidiki, Grecia

  • Autocar
  • Fara transport

  Despre Sithonia KalamitsiPrezentare si poze Sithonia Kalamitsi

  Sithonia Kalamitsi

  Kalamitsi este un mic oraș de pe coasta de sud-est a Sithoniei care are rădăcinile în camping în urmă cu aproximativ 30 de ani. Kalimitsi este format din trei plaje curate și localitate pe plaja principală, care sa dezvoltat treptat într-un oraș-stațiune. În timpul verii mulți vin pentru o vacanță la prețuri accesibile și tabăra la unul din site-urile de camping organizate.

  Oferte Kalamitsi Sithonia

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Kalamitsi Sithonia, Halkidiki, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Kalamitsi Sithonia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Kalamitsi Sithonia este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Kalamitsi Sithonia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Kalamitsi Sithonia, Early Booking Kalamitsi Sithonia, Last Minute Kalamitsi Sithonia, Programe si Oferte Speciale Kalamitsi Sithonia.

  Kalamitsi Sithonia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Kalamitsi Sithonia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Kalamitsi Sithonia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Kalamitsi Sithonia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Kalamitsi Sithonia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Kalamitsi Sithonia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Kalamitsi Sithonia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Kalamitsi Sithonia unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Kalamitsi Sithonia, Halkidiki, Grecia vara 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Sithonia Kalamitsi

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sithonia Kalamitsi?

  Hotel Ermioni, Irenes House, Vila Parea Kalamitsi, Ammos Kalamitsi sunt cele mai populare hoteluri din Sithonia Kalamitsi

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sithonia Kalamitsi?

  Hotel Ermioni sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalamitsi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sithonia Kalamitsi.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Sithonia Kalamitsi?

  Irenes House sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalamitsi cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Sithonia Kalamitsi.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sithonia Kalamitsi?

  Irenes House sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalamitsi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sithonia Kalamitsi.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Kalamitsi?

  Hotel Ermioni, Vila Parea Kalamitsi sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalamitsi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sithonia Kalamitsi.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sithonia Kalamitsi?

  Irenes House sunt hoteluri din Sithonia Kalamitsi ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Sithonia Kalamitsi?

  Irenes House sunt cele mai apreciate hoteluri din Sithonia Kalamitsi ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Sithonia Kalamitsi.