Oferte cazare Sgombou, Insula Corfu Grecia vara 2020
(2 oferte, 214.2EUR - 214.2EUR)

Afiseaza harta
Casa Lucia, Sgombou

Casa Lucia

Sgombou, Insula Corfu, Grecia

  • Fara transport
  Fiori Hotel, Sgombou

  Fiori Hotel

     Scor 9.6 din 1 comentarii

  Sgombou, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Oferte Sgombou

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Sgombou, Insula Corfu, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Sgombou incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Sgombou este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Sgombou sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Sgombou, Early Booking Sgombou, Last Minute Sgombou, Programe si Oferte Speciale Sgombou.

  Sgombou este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sgombou. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sgombou cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sgombou cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sgombou cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Sgombou dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sgombou pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Sgombou unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Sgombou, Insula Corfu, Grecia vara 2020 - 2021 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro