Sejururi Autocar Seniori Atena, Zona Metropolitana Atena Grecia 2021
Filtre: Categorie: Seniori×Transport: autocar× (1 oferte, 178.5EUR - 178.5EUR)

Afiseaza harta
Circuit Salonic Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar Senior Voyage 2021, Atena

Circuit Salonic Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar Senior Voyage 2021

Atena, Zona metropolitana Atena, Grecia

  • Autocar (16.06 - 29.08.2021)
   Date de plecare: 14.07, 25.08

  Despre AtenaPrezentare si poze Atena

  Atena

  Atena este capitala Greciei. Atena a cunoscut o evoluţie glorioasă, mai ales în Grecia Antică, fiind locuită de oameni încă din Epoca Bronzului şi guvernată până în jurul anului 1000 î.C. de regi ionieni.

  Acropola din Atena a fost înscrisă în anul 1987 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

  Atena a fost iniţial locuită acum 6.000 ani de pelasgieni şi mai târziu de ionieni care s-au instalat în această fortăreaţă naturală, marea stâncă a Acropolei, sau oraşul de sus, după cum îi spun grecii. Oraşul s-a dezvoltat şi a fost consacrat zeiţei Atena.

  Sejur cu autocarul Seniori Atena

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Seniori Atena, Zona Metropolitana Atena, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Seniori Atena. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Seniori Atena cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Seniori Atena care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Atena constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Seniori Atena, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Seniori Atena 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Seniori Atena, Zona Metropolitana Atena, Grecia - Alege oferta cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Atena

  Atena e visul oricarui turist pasionat de trecut. Sus, pe Acropole, te simti aproape de inceputuri. Sunt sentimente care nu se pot traduce in cateva cuvinte. Doar strabatand Atena, mai precis zona veche, poti spune ca e magnifica.

  Pe langa clasicele obiective turistice bine-cunoscute, orasul ofera monumente bizantine, medievale si din secolul al 19-lea, unul dintre cele mai bune muzee din lume si frumuseti naturale surprinzatoare. In ciuda traficului, un aer aparte de sat mediteraneean devine evident in cafenele, taverne, piete si in labirintul de stradute din jurul centrului vechi (Plaka).

  Pe langa toate acestea, Atena are cele mai bune restaurante, o viata de noapte foarte variata celebra in toata tara si ramane un centru cultural european major.


  Intrebari frecvente despre Atena

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Atena?

  Circuit Salonic Calatorie Pentru Placerea Gustului Autocar Senior Voyage 2021 sunt cele mai populare hoteluri din Atena