Charter Saronic Islands cu plecare din Cluj Grecia vara 2022
Filtre: Transport: Avion× (1 oferte, 84EUR - 84EUR)
Sirene Blue Resort, Saronic Islands

Sirene Blue Resort  

Saronic Islands, Saronic Islands, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (07.08 - 06.08.2023)
  • Fara transport

Despre Saronic Islands

Saronic Islands

Insulele Saronic este un arhipelag în Grecia, numit după Golful Saronic în care acestea se află, chiar lângă Grecia continentală. Principalele insule locuite ale acestui grup sunt Salamina, Aegina, Angistri, și Poros. Insulele Hydra și Dokos, care se află pe vârful de nord-est a Peloponezului (tehnic între Golful Saronic si Golful Argolic), sunt uneori incluse ca parte din Insulele Saronic.
Multi greci au case de vacanta in Insulele Saronic, care sunt în mod regulat deservite de feriboturi din Pireu și Peloponez.

Pentru Saronic Islands, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion cu plecare din Cluj, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Saronic Islands la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Saronic Islands se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Saronic Islands, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Saronic Islands pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Saronic Islands.

Sejururi si pachete cu transport charter avion cu plecare din Cluj Saronic Islands Grecia 2022 - 2023 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Saronic Islands

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saronic Islands?

Sirene Blue Resort sunt cele mai populare hoteluri din Saronic Islands

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saronic Islands?

Sirene Blue Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Saronic Islands ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saronic Islands.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Saronic Islands?

Sirene Blue Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Saronic Islands cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Saronic Islands.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Saronic Islands?

Sirene Blue Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Saronic Islands ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Saronic Islands.