Autocar Samothraki, Insula Samothraki Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre SamothrakiPrezentare si poze Samothraki

Samothraki

Samothraki este o destinație magnifică în colțul de nord a Greciei cu comori ascunse pentru călătorii unice de explorare.

Sejururi Autocar Samothraki

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Samothraki, Insula Samothraki, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Samothraki. Puteti rezerva hotelul preferat din Samothraki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Samothraki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Samothraki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Samothraki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Samothraki (Insula Samothraki, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Recomandari turistice pentru Samothraki

Kamariotissa, singurul port al insulei, cu toate magazinele necesare, agențiile de turism, cafenele tradiționale și taverne.

Therma, la aproximativ 8 km de la Kamariotissa. Therma este "cea mai verde" localitate, iar vizitatorii vor găsi un mic port, taverne minunate, o cafenea tradițională, artiști de stradă și mai multe opțiuni de cazare. Este numit după izvoarele termale din zona.

Profitis Ilias, un sat mic, cu o vedere minunată a Mării Egee. Este renumit pentru capră sa tradițională și tavernele de acolo servesc numai cele mai bune produse.

Makrilies, un mic sat de lângă Xiropotamos care a primit numele de la tipul de măsline din zonă.

Kremastos, singura cascada care se varsă în mare, de la 180meters .

Grias Pania tis, formațiuni geologice ciudate cu linii albe pe stânci întunecate, cum ar fi tesatura alba. Numele a fost dat de localnici, ceea ce înseamnă că o femeie în vârstă a răspândit odată țesături albe să se usuce la soare și au devenit una cu pietrele.

Marele muzeu de pe insula, cu etichete în engleză, exponatele sale includ figurine din teracota, vaze, bijuterii și un ghips din Aripile Victoriei. Insula are, de asemenea, un muzeu de Folclor mic.

Sanctuarul Marilor Zei, magnific, situat într-o vale cu vegetatie luxurianta, obișnuia să fie centrul religios major al Mării Egee. Ruinele care sunt încă vizibile și astăzi sunt în mare parte elenistice târzii. Tot site-ul este etichetat în greacă și în engleză. Monumentele includ stânca sacră, proeminentul hieron doric, ruinele unui teatru din apropiere, Monumentul Nike, ruinele Ruinenviereck, o frumoasa cetate medievala.