Autocar Samos Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)

Afiseaza harta
Anna Hotel, Votsalakia

Anna Hotel

Votsalakia, Samos, Grecia

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Autocar (01.10 - 22.09.2021)
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Sejururi Autocar Samos

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Samos, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Samos. Puteti rezerva hotelul preferat din Samos cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Samos care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Samos constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Samos, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Samos Grecia vara 2020 - 2021 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Ploiesti, Brasov, Buzau, Focsani, Campina, Sinaia, Roman la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Mirini Hotel, Sama Hotel, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Zefiros Beach sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Zefiros Beach, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Sofia, Hotel Glikorisa Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Proteas Blu Resort, Hotel Oceanida Bay, Hotel Doryssa Seaside Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Mirini Hotel, Sama Hotel, Zefiros Beach, Anthemis Rooms, Hotel Glikorisa Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Zefiros Beach, Hotel Aria Accommodation, Hotel Glikorisa Beach, Hotel Arion, Villa Jota sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Samos?

Zefiros Beach, Samaina Bay Maisonettes, Fito Aqua Bleu Resort, Dioni Apartments, Hotel Doryssa Seaside Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Samos.