Oferte speciale Samos Grecia vara 2022
Filtre: Oferte speciale: Alte oferte speciale× (2 oferte, 126.2EUR - 192EUR)

Afiseaza harta
Hotel Arion, Kokkari

Hotel Arion  

Kokkari, Samos, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Fito Aqua Bleu Resort, Insula Samos

Fito Aqua Bleu Resort  

Insula Samos, Samos, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Oferte speciale Samos

Direct Booking

Oferte speciale Samos Grecia vara 2022 - Peste 4 oferte speciale Litoral Samos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Hotel Arion, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Mirini Hotel, Zefiros Beach sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Hotel Arion, Hotel Aria Accommodation, Anthemis Rooms, Zefiros Beach, Hotel Votsalakia Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Anthemis Rooms, Mirini Hotel, Zefiros Beach, Sama Hotel, Hotel Apartments Zeus sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Proteas Blu Resort, Hotel Doryssa Seaside Resort, Hotel Oceanida Bay sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Hotel Arion, Hotel Aria Accommodation, Zefiros Beach, Hotel Doryssa Seaside Resort, Hotel Kerveli Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Samos?

Anthemis Rooms, Mirini Hotel, Zefiros Beach, Sama Hotel, Hotel Apartments Zeus sunt hoteluri din Samos ce au acces gratuit la internet