Early Booking Samos Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 120.5EUR - 213.3EUR)

Afiseaza harta
Adele Residence, Kambos

Adele Residence

Kambos, Samos, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (27.04 - 02.10.2023)
  • Fara transport

Despre Samos

Samos

Samos este o insula cu frumuseti naturale unice. Este situata in Egeea de Est, foarte aproape de tarmurile Asiei Minor. Un canal de 1200 m (7 stadia antice) le separa. La nord de insula Samos se afla peninsula Erythrea, la nord-vest este magnifica insula Chios, in timp ce in vestul si sud-vestul insulei se afla Ikaria si grupul de mici insule cunoscut sub denumirea de Fourni. La sud de Samos se afla arhipelagul insulelor Dodecanese Agathonisi, Arki si Patmos fiind cele mai aproape de ea.

Samos este o insula cu munti impaduriti, cu podgorii nesfarsite, unde se produce faimosul vin samiotiko, si cu tarmuri cu stanci brodate in apa.

Black Friday Samos

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Samos, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Samos.

Ofertele turistice Early Booking Samos 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Samos pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Samos este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Samos.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Samos au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Samos scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Samos cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Samos in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Samos sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Samos prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Samos si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Samos si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Samos Grecia 2023 - Peste 3 oferte Inscrieri timpurii Samos cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Samos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Samos?

Adele Residence, Grecotel Caramel Boutique, Hotel Agrilionas, Maravel Star Art 16, Hotel Aria Accommodation sunt cele mai populare hoteluri din Samos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Samos?

Hotel Agrilionas, Maravel Star Art 16, Hotel Aria Accommodation, Samaina Port, Hotel Glikorisa Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Samos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Samos?

Hotel Oceanida Bay, Sirena Residence SPA , Hotel Doryssa Seaside Resort, Proteas Blu Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Samos.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Samos?

Villa Platanaki, Samaina Bay Maisonettes, Long Beach Hotel, Hotel Zefiros Beach, Fito Aqua Bleu Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Samos.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Samos?

Mirini Hotel, Sama Hotel, Hotel Glikorisa Beach, Princessa Riviera Resort, Athena sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Samos.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Samos?

Hotel Aria Accommodation, Hotel Glikorisa Beach, Anastasia Village, Hotel Oceanida Bay, Hotel Samos Sun sunt cele mai apreciate hoteluri din Samos cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Samos.