Early Booking Salonic Grecia 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 219.3EUR - 308EUR)

Afiseaza harta
Hotelsanta Beach Ex Galaxias Beach , Thessaloniki

Hotelsanta Beach Ex Galaxias Beach   

   Scor 9 din 18 comentarii

Thessaloniki, Salonic, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.08.2019

Hotel Sun Beach , Agia Triada

Hotel Sun Beach     

   Scor 7.3 din 3 comentarii

Agia Triada, Salonic, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.08.2019

Lagaria Palace Aparthotel, Asprovalta

Lagaria Palace Aparthotel

   Scor 7.1 din 1 comentarii

Asprovalta, Salonic, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre Salonic

Salonic

Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

Early Booking Salonic

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Salonic, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Salonic.

Ofertele turistice Early Booking Salonic 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Salonic pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Salonic este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Salonic.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Salonic au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Salonic scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Salonic cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Salonic in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Salonic sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Salonic prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Salonic si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Salonic si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Salonic Grecia 2020 - Peste 4 oferte First Minute si Inscrieri timpurii Salonic cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !