Early Booking Salonic Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment, Asprovalta

Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment  

   Scor 7.1 din 1 comentarii

Asprovalta, Salonic, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar
  • Avion (24.03 - 22.03.2024)
  • Fara transport

Despre Salonic

Salonic

Salonicul este capitala districtului Macedonia si este cel de-al doilea oras ca marime din Grecia. Mai este denumit si Mireasa lui Thermaikos sau orasul Sfantului Dumitru. A fost construit in jurul golfului Thermaikos si este inconjurat de dealurile Hortiatis. Orasul este plin de monumente din perioada romana, crestina sau bizantina. Cel mai faimos monument al orasului este Turnul Alb Venetian.

Black Friday Salonic

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Salonic, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Salonic.

Ofertele turistice Early Booking Salonic 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Salonic pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Salonic este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Salonic.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Salonic au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Salonic scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Salonic cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Salonic in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Salonic sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Salonic prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Salonic si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Salonic si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Salonic Grecia 2023 - oferte Inscrieri timpurii Salonic cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Salonic

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Salonic?

Hotel Egnatia Thessaloniki, Hotel Rotonda, Egnatia Palace Hotel Spa, Hotel Vergina, Hotel Saint George sunt cele mai populare hoteluri din Salonic

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Salonic?

Hotel Egnatia Thessaloniki, Hotel Rotonda, Egnatia Palace Hotel Spa, Hotel Vergina, Hotel Saint George sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Salonic.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Salonic?

Hotel Saint George, Golden Star City Resort, Avra, Hotel Aigli, Hotel Pithari sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Salonic.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Salonic?

Hotel Egnatia Thessaloniki, Egnatia Palace Hotel Spa, Grand Hotel Palace, Hotel Mediterranean Palace, Hyatt Regency sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Salonic.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Salonic?

Hotel Rotonda, A.D. Imperial Palace Hotel, Hotel Olympia, Perinthos Hotel, Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Salonic.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Salonic?

Hotel Saint George, Hotel Lagaria Luxury Rooms Apartment, Hotel Abc, Filippos Hotel, Hotel Prespa Wellness Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Salonic cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Salonic.