Oferte cazare Rio Patra, Patra Grecia vara 2022
(7 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Patras Palace Hotel, Rio Patra

Patras Palace Hotel

Rio Patra, Patra, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Primarolia, Rio Patra

Hotel Primarolia

Rio Patra, Patra, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Konstantinos Paleologos, Rio Patra

Hotel Konstantinos Paleologos

Rio Patra, Patra, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Maison Grecque, Rio Patra

Hotel Maison Grecque

Rio Patra, Patra, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Rio PatraPrezentare si poze Rio Patra

Rio Patra

Rio este un oraș și o fostă municipalitate în Achaia, Grecia de Vest. Fosta municipalitate a avut o populație de aproximativ 13.000.campusul Universității din Patras este situat în Rio.

Oferte Rio Patra

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Rio Patra, Patra, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Rio Patra incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Rio Patra este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Rio Patra sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Rio Patra, Early Booking Rio Patra, Last Minute Rio Patra, Programe si Oferte Speciale Rio Patra.

Rio Patra este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Rio Patra. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Rio Patra cu servicii minime pana la resorturi de lux din Rio Patra cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Rio Patra cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Rio Patra dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Rio Patra pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Rio Patra unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Rio Patra, Patra, Grecia vara 2022 - Alege din 6 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Rio Patra

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rio Patra?

Hotel Maison Grecque, Hotel Konstantinos Paleologos, Hotel Primarolia, Patras Palace Hotel, Moxy Patra Marina sunt cele mai populare hoteluri din Rio Patra

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rio Patra?

Patras Palace Hotel, Hotel Primarolia, Hotel Maison Grecque, Moxy Patra Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Rio Patra ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rio Patra.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rio Patra?

Moxy Patra Marina sunt cele mai apreciate hoteluri din Rio Patra ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rio Patra.