Oferte cazare Pyrgi Thermi, Insula Lesbos Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Art Lesvos Villas, Pyrgi Thermi

Art Lesvos Villas

Pyrgi Thermi, Insula Lesbos, Grecia

  • Fara transport

  Despre Pyrgi ThermiPrezentare si poze Pyrgi Thermi

  Pyrgi Thermi

  Pyrgi Thermi este un adevărat sat grecesc la numai 11 km nord de orașul vechi din Mytilini (autobuze la fiecare jumătate de oră) și 20 km de aeroportul din Lesvos. În afară de înot superb și ouzo excelent la mesele laterale de apă, există multe alte motive pentru a alege Pyrgi Thermi pentru vacanța dumneavoastră: în primul rând pentru că a fost neatins de turismul modern, în al doilea rând datorită interesului său arheologic. Pyrgi Thermi vă oferă o oportunitate unică de a explora istoria sa. Pyrgi înseamnă turn în limba greacă, iar la sfârșitul secolului al 19-lea au existat 160 de pyrgi în acest domeniu.

  Oferte Pyrgi Thermi

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pyrgi Thermi, Insula Lesbos, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pyrgi Thermi incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Pyrgi Thermi este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pyrgi Thermi sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pyrgi Thermi, Early Booking Pyrgi Thermi, Last Minute Pyrgi Thermi, Programe si Oferte Speciale Pyrgi Thermi.

  Pyrgi Thermi este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pyrgi Thermi. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pyrgi Thermi cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pyrgi Thermi cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pyrgi Thermi cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Pyrgi Thermi dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pyrgi Thermi pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pyrgi Thermi unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Pyrgi Thermi, Insula Lesbos, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro