Oferte cazare Punta, Tesalia Grecia vara 2020
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Ariadni Villa, Punta

Ariadni Villa

Punta, Tesalia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Oferte Punta

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Punta, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Punta incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Punta este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Punta sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Punta, Early Booking Punta, Last Minute Punta, Programe si Oferte Speciale Punta.

Punta este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Punta. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Punta cu servicii minime pana la resorturi de lux din Punta cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Punta cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Punta dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Punta pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Punta unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Punta, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro