Autocar Preveza Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 104EUR - 176EUR)

Afiseaza harta
Hotel White Sands, Vrachos Loutsa

Hotel White Sands

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (01.04 - 04.10.2021)
 • Fara transport
Hotel Blue Sea, Kanali

Hotel Blue Sea  

Kanali, Preveza, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (10.05 - 04.10.2021)
 • Fara transport
Poseidon Beach, Kanali

Poseidon Beach  

Kanali, Preveza, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (01.04 - 04.10.2021)
 • Fara transport
Korali House, Vrachos Loutsa

Korali House

Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

  • Autocar (01.04 - 04.10.2021)
  • Fara transport
  Mirto Hotel, Vrachos Loutsa

  Mirto Hotel

  Vrachos Loutsa, Preveza, Grecia

   • Autocar (01.05 - 04.10.2021)
   • Fara transport
   Hotel Kanali, Kanali

   Hotel Kanali

   Kanali, Preveza, Grecia

    • Autocar (10.05 - 04.10.2021)
    • Fara transport

    Despre Preveza

    Preveza

    Preveza este un oraş în zona Epirus, in nord-vestul Grecei, situat la baza Golfului Ambracian. Este capitala a unităţii periferice ale Preveza, care face parte din periferia Epirus. Un tunel submarin, finalizat în 2002, care se desfasoara între Preveza şi Actium, conectează oraşul Preveza la vestul regiunii Acarnania din zona Etolia-Acarnania. Ruinele orasului antic Nicopole se gasesc la 7 km nord de oraş. În interiorul municipalitatii Preveza sunt ruinele a cinci oraşe antice sau cetăţi: Nicopole, Berenike, Cassope, Elatria şi Trikastron.

    În prezent Preveza este un port comercial şi centru turistic, beneficiind de apropierea sa de Aeroportul Naţional Aktion şi de insula din apropiere Lefkada, o destinaţie turistică majoră.

    Sejururi Autocar Preveza

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Preveza, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Preveza. Puteti rezerva hotelul preferat din Preveza cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Preveza care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Preveza constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Preveza, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Preveza Grecia 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 6 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Preveza

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Preveza?

    Poseidon Beach, Hotel White Sands, Hotel Blue Sea, Mirto Hotel, Korali House sunt cele mai populare hoteluri din Preveza

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Preveza?

    Poseidon Beach, Hotel White Sands, Hotel Blue Sea, Hotel Kanali sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Preveza.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Preveza?

    Hotel White Sands, Hotel Blue Sea sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Preveza.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Preveza?

    Poseidon Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Preveza.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Preveza?

    Hotel White Sands sunt hoteluri din Preveza ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Preveza.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Preveza?

    Poseidon Beach, Hotel Blue Sea sunt hoteluri din Preveza ce au acces gratuit la internet

    Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Preveza?

    Poseidon Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Preveza cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Preveza.