Autocar Pieria Litochoro, Katerini Riviera Olimpului cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 71.4EUR - 71.4EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mediterranean Olympus, Pieria Litochoro

Hotel Mediterranean Olympus

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Pieria Litochoro, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (02.07 - 01.10.2021)
  • Fara transport

Despre Pieria LitochoroPrezentare si poze Pieria Litochoro

Pieria Litochoro

Orășelul Litochoro este situat 24 km distanță de orasul capitala Katerini. Fiind construit pe pantele de munte Olimp, are o populație de aproximativ 7.000 de locuitori.
Bucurați-vă de o cafea in piața tradițională sau hoinariti pe străzile înguste, cu magazine de suveniruri. În plus, în fiecare an mai multe evenimente culturale au loc aici. In Litochoro, vizitatorul poate găsi hoteluri multe, apartamente, taverne și cafenele.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Pieria Litochoro, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pieria Litochoro. Puteti rezerva hotelul preferat din Pieria Litochoro cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pieria Litochoro care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Pieria Litochoro constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Pieria Litochoro, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Pieria Litochoro (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2021 la cele mai mici preturi cu discount pana la 25%. Peste 10 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Pieria Litochoro

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Litochoro?

Hotel Mediterranean Olympus sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Litochoro

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Litochoro?

Hotel Mediterranean Olympus sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Litochoro ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Litochoro.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pieria Litochoro?

Hotel Mediterranean Olympus sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Litochoro ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pieria Litochoro.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pieria Litochoro?

Hotel Mediterranean Olympus sunt hoteluri din Pieria Litochoro ce au acces gratuit la internet