Autocar Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului cu plecare din Neamt Grecia vara 2021
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 169.1EUR - 169.1EUR)

Afiseaza harta
Hotel Metropole, Pieria Leptokaria

Hotel Metropole  

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (26.05 - 13.09.2021)
 • Fara transport
Olympos, Pieria Leptokaria

Olympos  

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (17.09 - 01.10.2021)
 • Fara transport
Hotel Poseidon Palace, Pieria Leptokaria

Hotel Poseidon Palace  

   Scor 9.3 din 8 comentarii

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (17.09 - 01.10.2021)
 • Fara transport
Bomo Club Olympus Grand Resort , Pieria Leptokaria

Bomo Club Olympus Grand Resort     

   Scor 8.7 din 19 comentarii

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (17.09 - 01.10.2021)
 • Fara transport
Bomo Dafni Plus Hotel, Pieria Leptokaria

Bomo Dafni Plus Hotel  

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Autocar (17.09 - 01.10.2021)
 • Fara transport
Hotel Akrothalassia, Pieria Leptokaria

Hotel Akrothalassia

   Scor 9.4 din 6 comentarii

Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (26.05 - 13.09.2021)
 • Fara transport

Despre Pieria LeptokariaPrezentare si poze Pieria Leptokaria

Pieria Leptokaria

Oraș mic de 4.000 de locuitori care oferă o mare varietate de locuri cu atmosfere diferite potrivite nevoilor individuale ale tuturor , baruri, taverne și restaurante. Pentru cei cărora le place să danseze noaptea există două discoteci . Există, de asemenea, posibilitatea de a practica o multime de sporturi de apă inclusiv schi nautic, ananas si biciclete de apa.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Neamt in Pieria Leptokaria, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pieria Leptokaria. Puteti rezerva hotelul preferat din Pieria Leptokaria cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pieria Leptokaria care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Pieria Leptokaria constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Pieria Leptokaria, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Neamt Litoral Pieria Leptokaria (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2021 - 2022 la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Peste 30 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Pieria Leptokaria

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pieria Leptokaria?

Hotel Poseidon Palace, Alexandros Hotel, Hotel Milionis, Hotel Metropole, Olympos sunt cele mai populare hoteluri din Pieria Leptokaria

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pieria Leptokaria?

Hotel Poseidon Palace, Hotel Metropole, Nefeli Apartments, Bomo Club Olympus Grand Resort , Dionisos Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Leptokaria ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pieria Leptokaria.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pieria Leptokaria?

Hotel Poseidon Palace, Dionisos Hotel, Hotel Akrothalassia, Bomo Dafni Plus Hotel, Filoxenia Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Leptokaria ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pieria Leptokaria.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pieria Leptokaria?

Hotel Poseidon Palace, Olympos, Bomo Club Olympus Grand Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Leptokaria cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pieria Leptokaria.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pieria Leptokaria?

Hotel Poseidon Palace, Bomo Club Olympus Grand Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Pieria Leptokaria cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pieria Leptokaria.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pieria Leptokaria?

Alexandros Hotel, Bomo Dafni Plus Hotel sunt hoteluri din Pieria Leptokaria ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pieria Leptokaria.