Autocar Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 192.2EUR - 192.2EUR)
Hotel Denis, Pieria Katerini

Hotel Denis

Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (28.05 - 31.10.2020)
  • Fara transport

Despre Pieria KateriniPrezentare si poze Pieria Katerini

Pieria Katerini

Pieria este o prefectură a Greciei localizată în sud-ul Macedoniei. În Pieria exista numeroase situri arheologice importante, printre care : Dion, Pydna si Platamonas.
In Pieria se afla Muntele Pierus, casa lui Orfeu si a Muzelor, dar si izvorul Pierian. Muntele Olimp, cel mai inalt din Grecia, tronul zeilor antici ai Greciei, se inalta in partea de sud a Pieriei.

Sejururi Autocar Pieria Katerini

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pieria Katerini. Puteti rezerva hotelul preferat din Pieria Katerini cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pieria Katerini care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Pieria Katerini constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Pieria Katerini, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Pieria Katerini (Katerini Riviera Olimpului, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Cluj, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Alba Iulia la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!