Oferte cazare Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Denis, Pieria Katerini

Hotel Denis

Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Pieria KateriniPrezentare si poze Pieria Katerini

Pieria Katerini

Pieria este o prefectură a Greciei localizată în sud-ul Macedoniei. În Pieria exista numeroase situri arheologice importante, printre care : Dion, Pydna si Platamonas.
In Pieria se afla Muntele Pierus, casa lui Orfeu si a Muzelor, dar si izvorul Pierian. Muntele Olimp, cel mai inalt din Grecia, tronul zeilor antici ai Greciei, se inalta in partea de sud a Pieriei.

Oferte Pieria Katerini

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pieria Katerini incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Pieria Katerini este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pieria Katerini sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pieria Katerini, Early Booking Pieria Katerini, Last Minute Pieria Katerini, Programe si Oferte Speciale Pieria Katerini.

Pieria Katerini este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pieria Katerini. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pieria Katerini cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pieria Katerini cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pieria Katerini cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Pieria Katerini dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pieria Katerini pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pieria Katerini unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Pieria Katerini, Katerini Riviera Olimpului, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro