Autocar Perama Corfu, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 88.7EUR - 224EUR)

Afiseaza harta
Hotel Aeolos Beach Resort, Perama Corfu

Hotel Aeolos Beach Resort  

   Scor 8.4 din 7 comentarii

Perama Corfu, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (19.05 - 29.09.2022)
 • Avion (01.01 - 30.09.2022)
 • Fara transport
Hotel Alexandros, Perama Corfu

Hotel Alexandros

   Scor 6.4 din 4 comentarii

Perama Corfu, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (19.05 - 29.09.2022)
 • Avion (01.01 - 30.09.2022)
 • Fara transport
Hotel Oasis, Perama Corfu

Hotel Oasis  

   Scor 8.4 din 6 comentarii

Perama Corfu, Insula Corfu, Grecia

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (19.05 - 29.09.2022)
 • Avion (10.06 - 30.09.2022)
 • Fara transport

Despre Perama CorfuPrezentare si poze Perama Corfu

Perama Corfu

Plaja Perama se află pe coasta de est a insulei Corfu, la 9 km de orașul principal. Acesta este înconjurat de dealuri ondulate care stau ca o santinelă la orizont.

Sejururi Autocar Perama Corfu

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Perama Corfu, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Perama Corfu. Puteti rezerva hotelul preferat din Perama Corfu cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Perama Corfu care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Perama Corfu constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Perama Corfu, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Perama Corfu (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 la cele mai mici preturi cu discount pana la 15%. Peste 3 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Perama Corfu

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Perama Corfu?

Hotel Aeolos Beach Resort, Hotel Alexandros, Hotel Oasis sunt cele mai populare hoteluri din Perama Corfu

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Perama Corfu?

Hotel Aeolos Beach Resort, Hotel Alexandros, Hotel Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Perama Corfu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Perama Corfu.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Perama Corfu?

Hotel Aeolos Beach Resort, Hotel Alexandros sunt cele mai apreciate hoteluri din Perama Corfu ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Perama Corfu.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Perama Corfu?

Hotel Aeolos Beach Resort, Hotel Alexandros, Hotel Oasis sunt cele mai apreciate hoteluri din Perama Corfu cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Perama Corfu.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Perama Corfu?

Hotel Aeolos Beach Resort sunt hoteluri din Perama Corfu ce au acces gratuit la internet