Autocar Peloponez Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 343EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Aris, Peninsula Peloponez

Hotel Aris

Peninsula Peloponez, Peloponez, Grecia

  • Autocar (31.05 - 04.10.2020)

    Ultima rezervare: 21.01.2020

  Hotel The Grove, Tolo Peloponnese

  Hotel The Grove

  Tolo Peloponnese, Peloponez, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (07.06 - 04.10.2020)
  • Fara transport

    Ultima rezervare: 21.01.2020

  Polydor Studio, Tolo Peloponnese

  Polydor Studio

  Tolo Peloponnese, Peloponez, Grecia

   • Autocar (31.05 - 04.10.2020)
   • Fara transport

     Ultima rezervare: 26.01.2020

   Tolon Holidays, Tolo Peloponnese

   Tolon Holidays

   Tolo Peloponnese, Peloponez, Grecia

   • Hotel cu piscina exterioara  
   • Autocar (31.05 - 04.10.2020)
   • Fara transport
   Hotel Tolo, Tolo Peloponnese

   Hotel Tolo

   Tolo Peloponnese, Peloponez, Grecia

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Autocar (31.05 - 04.10.2020)
   • Fara transport

   Despre Peloponez

   Peloponez

   Peloponezul este o peninsulă în sudul Greciei, constituind aproape întreg teritoriul țării de la sud de Golful Corint. Este de asemenea o regiune a Greciei, formată din 5 prefecturi. Regiunea Peloponez acoperă doar parțial peninsula.

   Sejururi Autocar Peloponez

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Peloponez, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Peloponez. Puteti rezerva hotelul preferat din Peloponez cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Peloponez care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Peloponez constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Peloponez, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Peloponez Grecia vara 2020 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Bacau, Craiova, Mures, Sibiu, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune si All Inclusive,. Rezerva acum online!