Early Booking Peloponez Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 404.6EUR - 404.6EUR)

Afiseaza harta
Alas Resort Spa, Monemvasia

Alas Resort Spa

Monemvasia, Peloponez, Grecia

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 25.02.2020

  Despre Peloponez

  Peloponez

  Peloponezul este o peninsulă în sudul Greciei, constituind aproape întreg teritoriul țării de la sud de Golful Corint. Este de asemenea o regiune a Greciei, formată din 5 prefecturi. Regiunea Peloponez acoperă doar parțial peninsula.

  Early Booking Peloponez

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Peloponez, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Peloponez.

  Ofertele turistice Early Booking Peloponez vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Peloponez pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Peloponez este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Peloponez.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Peloponez au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Peloponez scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Peloponez cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Peloponez in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Peloponez sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Peloponez prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Peloponez si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Peloponez si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Peloponez Grecia vara 2020 - oferte Inscrieri timpurii Litoral Peloponez cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !