Early Booking Pelion Grecia vara 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 392.4EUR - 1092.6EUR)

Afiseaza harta
Leda Village Resort, Volos

Leda Village Resort  

   Scor 9 din 6 comentarii

Volos, Pelion, Grecia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (29.03 - 27.03.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.03.2023

Hotel Eleana Pelion, Agios Ioannis Pelion

Hotel Eleana Pelion

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Agios Ioannis Pelion, Pelion, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Avion (24.03 - 22.03.2024)
  • Fara transport

Despre Pelion

Pelion

Agios Ioannis este la doar 5 km de la Mouresi, situat într-un loc deosebit de idilic, iar aceasta este una dintre cele mai renumitele destinații turistice din Pelion în timpul verii și nu numai. Frumoasele si marile plaje premiate cu steag albastru, cu pietricele mici, este principalul motiv pentru dezvoltarea turistică semnificativă a localității.

Black Friday Pelion

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Pelion, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Pelion.

Ofertele turistice Early Booking Pelion 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Pelion pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Pelion este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Pelion.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Pelion au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Pelion scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Pelion cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Pelion in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Pelion sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Pelion prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Pelion si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Pelion si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Pelion Grecia 2023 - Peste 2 oferte Inscrieri timpurii Pelion cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Pelion

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pelion?

Leda Village Resort, Pelion Resort, Hotel Eleana Pelion, Hotel Eleana, Hotel Pilio Holliday Club sunt cele mai populare hoteluri din Pelion

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pelion?

Leda Village Resort, Pelion Resort, Hotel Eleana Pelion, Hotel Eleana, Hotel Pilio Holliday Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pelion.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pelion?

Manthos Hotel Resort Spa, Flamingo, Hotel Flamingo, Aeolos Hotel And Villas Pelion, Chroma Pelion Villas sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pelion.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pelion?

Manthos Hotel Resort Spa, Kalloni, Valis Resort, Domotel Xenia Volos, Hotel Vergopoulos Olive Yard sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pelion.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pelion?

Kenta Beach Hotel, Elysian Luxury Villa Pelion, Hotel Palio Eleotrivio, Pelion Goddess, Pelion Homes sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pelion.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pelion?

Leda Village Resort, Elysian Luxury Villa Pelion, Pelion Homes, Valis Resort, Domotel Xenia Volos sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pelion.