Oferte cazare Pelion Potistika, Tesalia Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
St. George House, Pelion Potistika

St. George House

Pelion Potistika, Tesalia, Grecia

  • Fara transport

  Despre Pelion PotistikaPrezentare si poze Pelion Potistika

  Pelion Potistika

  În zona Xinovrisi (municipiul Argalasti), Potistika este un paradis natural cu magnifice plaje de nisip de mari dimensiuni, cu ape curate albastre, combinate cu verdele muntelui. Blocuri de piatră decoreaza peisajul si da locului o atmosferă naturală și sălbatica.

  Oferte Pelion Potistika

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Potistika, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Potistika incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Pelion Potistika este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Potistika sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Potistika, Early Booking Pelion Potistika, Last Minute Pelion Potistika, Programe si Oferte Speciale Pelion Potistika.

  Pelion Potistika este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Potistika. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Potistika cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Potistika cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Potistika cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Pelion Potistika dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Potistika pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Potistika unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Pelion Potistika, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro