Oferte cazare Pelion Platanias, Tesalia Grecia vara 2021
(3 oferte, 111.3EUR - 111.3EUR)
Haroula Studios, Pelion Platanias

Haroula Studios

Pelion Platanias, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Dodis Village, Pelion Platanias

Dodis Village  

Pelion Platanias, Tesalia, Grecia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Platanias, Pelion Platanias

Hotel Platanias

Pelion Platanias, Tesalia, Grecia

  • Fara transport

  Despre Pelion PlataniasPrezentare si poze Pelion Platanias

  Pelion Platanias

  Satul de pescuit Platanias se află în partea din față a plajei uimitoare si lungă, întinsă Platanias. Aceasta plaja cu nisip auriu uimitoare este ideala pentru o baie linistita, inconjurata de pietricele. Aproape de plajă există un loc de campare și portul mic oferă legături regulate spre insula Skiathos în timpul verii. De acolo, un drum de coastă duce la plaja de nisip Mikro uimitoare cu apa cristalina.

  Oferte Pelion Platanias

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Platanias, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Platanias incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Pelion Platanias este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Platanias sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Platanias, Early Booking Pelion Platanias, Last Minute Pelion Platanias, Programe si Oferte Speciale Pelion Platanias.

  Pelion Platanias este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Platanias. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Platanias cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Platanias cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Platanias cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Pelion Platanias dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Platanias pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Platanias unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Pelion Platanias, Tesalia, Grecia vara 2021 - 2022 - Alege din 3 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Pelion Platanias

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pelion Platanias?

  Haroula Studios, Dodis Village, Hotel Platanias sunt cele mai populare hoteluri din Pelion Platanias

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pelion Platanias?

  Haroula Studios sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Platanias ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pelion Platanias.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pelion Platanias?

  Dodis Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Platanias ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pelion Platanias.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pelion Platanias?

  Dodis Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Platanias cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pelion Platanias.

  Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Pelion Platanias?

  Dodis Village sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Platanias ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Pelion Platanias.