Oferte cazare Pelion Lafkos, Tesalia Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Esperos Apartments, Pelion Lafkos

Esperos Apartments

Pelion Lafkos, Tesalia, Grecia

  • Fara transport

  Despre Pelion LafkosPrezentare si poze Pelion Lafkos

  Pelion Lafkos

  Satul medieval din Lafkos are un gradină cu copaci înalți frumosi. Ramasitele de un fort și morminte din secolul al 4-lea î.Hr. au fost găsite în zona Chontri Amos. Lafkos prezintă cu mândrie trei bazilici impresionante ale Genessios tis Theotokou, exemplu minunat de arhitectură ecleziastica din Pelion.

  Oferte Pelion Lafkos

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Lafkos, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Lafkos incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Pelion Lafkos este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Lafkos sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Lafkos, Early Booking Pelion Lafkos, Last Minute Pelion Lafkos, Programe si Oferte Speciale Pelion Lafkos.

  Pelion Lafkos este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Lafkos. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Lafkos cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Lafkos cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Lafkos cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Pelion Lafkos dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Lafkos pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Lafkos unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Pelion Lafkos, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro