Oferte cazare Pelion Katigiorgis, Tesalia Grecia vara 2020
(1 oferte, 50EUR - 500EUR)
Avra Studios, Pelion Katigiorgis

Avra Studios

Pelion Katigiorgis, Tesalia, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre Pelion KatigiorgisPrezentare si poze Pelion Katigiorgis

Pelion Katigiorgis

Katigiorgis este un loc de pescuit mic pe latura de sud a Pelionului. Înconjurat de verdeață luxuriantă și dealuri joase, Katigiorgis are taverne de pește delicioase și câteva unitati de cazare. Plaja este mică dar curată și oferă o vedere frumoasă la Marea Egee. La o distanta mica de Katigiorgis, există o fermă de cai, care ofera plimbari cu cai în natura frumoasa. Acest mică așezare de plaja este situat la 68 km sud-est de Volos și 10 km de Platanias. Alte plaje apropiate de Katigiorgis sunt Theotokos, Lyri, Vromoneri și Mourtias.

Oferte Pelion Katigiorgis

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Katigiorgis, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Katigiorgis incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Pelion Katigiorgis este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Katigiorgis sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Katigiorgis, Early Booking Pelion Katigiorgis, Last Minute Pelion Katigiorgis, Programe si Oferte Speciale Pelion Katigiorgis.

Pelion Katigiorgis este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Katigiorgis. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Katigiorgis cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Katigiorgis cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Katigiorgis cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Pelion Katigiorgis dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Katigiorgis pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Katigiorgis unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Pelion Katigiorgis, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro