Oferte cazare Pelion Chorto, Tesalia Grecia vara 2020
(2 oferte, 74.2EUR - 350EUR)
Lagou Raxi Country, Pelion Chorto

Lagou Raxi Country

Pelion Chorto, Tesalia, Grecia

  • Fara transport

  Despre Pelion ChortoPrezentare si poze Pelion Chorto

  Pelion Chorto

  Chorto (sau Horto) este un mic sat la malul mării în partea de sud a Peninsulei Pelion. La o distanță de 46 km de la Volos, Chorto este situat în partea interioară a Pelionului, pe coastele Golfului Pagasetic, la mijlocul distanței dintre Argalasti și Milina. Săpăturile arheologice au arătat că Chorto a fost locuit încă din perioada lui Homer. De fapt, golful Chorto a fost un port aglomerat de triburile locale antice. In vremurile bizantine, satul a fost numit Chortokastro, iar numele său actual a fost, probabil, dat în vremurile venețiene din lumea chortus, ceea ce înseamnă grădină palidă. Din secolul al 19-lea până în 1950, Chorto a fost un important centru comercial pentru produsele agricole care au fost produse în regiune. Din 1970, turismul s-a dezvoltat și astăzi este un loc minunat de familie pentru vacanța de vară.

  Oferte Pelion Chorto

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Chorto, Tesalia, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Chorto incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera din Pelion Chorto este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Chorto sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Chorto, Early Booking Pelion Chorto, Last Minute Pelion Chorto, Programe si Oferte Speciale Pelion Chorto.

  Pelion Chorto este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Chorto. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Chorto cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Chorto cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Chorto cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Pelion Chorto dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Chorto pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Chorto unde pot gasi liniste si destindere.

  Oferte cazare Pelion Chorto, Tesalia, Grecia vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro