Oferte cazare Pelion Chorefto, Pelion Grecia vara 2022
(7 oferte, 192.9EUR - 854EUR)
Aeolos Hotel And Villas Pelion, Pelion Chorefto

Aeolos Hotel And Villas Pelion  

Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (16.05 - 03.10.2022)
 • Fara transport
Flamingo, Pelion Chorefto

Flamingo  

Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (30.05 - 03.10.2022)
 • Fara transport
Hotel Hermes, Pelion Chorefto

Hotel Hermes  

Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Hagiati, Pelion Chorefto

Hotel Hagiati

Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

  • Autocar (23.05 - 03.10.2022)
  • Fara transport
  Hotel Cleopatra, Pelion Chorefto

  Hotel Cleopatra

  Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

   • Autocar (23.05 - 26.09.2022)
   • Fara transport
   Hotel Votsala, Pelion Chorefto

   Hotel Votsala

   Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

    • Autocar (23.05 - 26.09.2022)
    • Fara transport
    Hotel Erato, Pelion Chorefto

    Hotel Erato

    Pelion Chorefto, Pelion, Grecia

     • Autocar (23.05 - 26.09.2022)
     • Fara transport

     Oferte Pelion Chorefto

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Pelion Chorefto, Pelion, Grecia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Pelion Chorefto incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera din Pelion Chorefto este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Pelion Chorefto sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Pelion Chorefto, Early Booking Pelion Chorefto, Last Minute Pelion Chorefto, Programe si Oferte Speciale Pelion Chorefto.

     Pelion Chorefto este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Pelion Chorefto. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Pelion Chorefto cu servicii minime pana la resorturi de lux din Pelion Chorefto cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Pelion Chorefto cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Pelion Chorefto dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Pelion Chorefto pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Pelion Chorefto unde pot gasi liniste si destindere.

     Oferte cazare Pelion Chorefto, Pelion, Grecia vara 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

     Intrebari frecvente despre Pelion Chorefto

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pelion Chorefto?

     Flamingo, Aeolos Hotel And Villas Pelion, Hotel Hermes, Hotel Cleopatra, Hotel Votsala sunt cele mai populare hoteluri din Pelion Chorefto

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Chorefto ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pelion Chorefto.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Chorefto ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pelion Chorefto.

     Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion, Flamingo sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Chorefto cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pelion Chorefto.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion, Flamingo, Hotel Hermes sunt hoteluri din Pelion Chorefto ce au acces gratuit la internet

     Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion, Flamingo, Hotel Hermes sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pelion Chorefto. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pelion Chorefto.

     Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Pelion Chorefto?

     Aeolos Hotel And Villas Pelion sunt cele mai apreciate hoteluri din Pelion Chorefto ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Pelion Chorefto.