Autocar Pelion cu plecare din Sebes Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (34 oferte, 74.2EUR - 550.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Manos, Agios Ioannis Pelion

Hotel Manos

Agios Ioannis Pelion, Pelion, Grecia

  • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
  • Fara transport
  Ammos Papanero, Agios Ioannis Pelion

  Ammos Papanero

  Agios Ioannis Pelion, Pelion, Grecia

   • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
   • Fara transport
   Katerina Apartments, Agios Ioannis Pelion

   Katerina Apartments

   Agios Ioannis Pelion, Pelion, Grecia

    • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
    • Fara transport
    Villa Sunray, Agios Ioannis Pelion

    Villa Sunray

    Agios Ioannis Pelion, Pelion, Grecia

     • Autocar (12.05 - 06.10.2022)
     • Fara transport

     Despre Pelion

     Pelion

     Agios Ioannis este la doar 5 km de la Mouresi, situat într-un loc deosebit de idilic, iar aceasta este una dintre cele mai renumitele destinații turistice din Pelion în timpul verii și nu numai. Frumoasele si marile plaje premiate cu steag albastru, cu pietricele mici, este principalul motiv pentru dezvoltarea turistică semnificativă a localității.

     Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Sebes in Pelion, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

     Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pelion. Puteti rezerva hotelul preferat din Pelion cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pelion care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

     Calatoria cu autocarul catre Pelion constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

     Pentru a petrece o vacanta in Pelion, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

     Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Sebes Litoral Pelion Grecia vara 2022 la cele mai mici preturi. Peste 34 oferte cu Demipensiune,. Rezerva acum online!