Early Booking Pelekas, Insula Corfu Grecia vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 169.8EUR - 477.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mayor Pelekas Monastery, Pelekas

Hotel Mayor Pelekas Monastery

Pelekas, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (03.05 - 04.10.2020)
  • Avion (25.05 - 12.10.2020)
  • Fara transport
Hotel Perama, Pelekas

Hotel Perama

Pelekas, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Bella Vista, Pelekas

Hotel Bella Vista

Pelekas, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre PelekasPrezentare si poze Pelekas

Pelekas

Pelekas este situat la 12 kilometri de capitala insulei, situat in partea de sud-vest a insulei, la o altitudine de aproximativ 270 de metri si este renumit pentru apusul de soare magnific.

Pelekas este satul care ofera cate ceva pentru toată lumea. Fie că sunteţi în căutarea de plaje cu nisip şi taverne marginite de plantaţii de măslini, de sporturi de apa si viata de noapte, de mancare şi băuturi tradiţionale, de vacante scumpe sau de vacante ieftine aici veţi găsi întotdeauna o primire călduroasă.

Pelekas, in ultimii 30 de ani, a fost o destinaţie favorită pentru turistii independenti care nu cauta un sejur organizat si care au revenit an dupa an in Corfu.

Early Booking Pelekas

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Pelekas, Insula Corfu, Grecia puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din PelekasGrecia.

Ofertele turistice Early Booking Pelekas vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Pelekas pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Pelekas este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Pelekas.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Pelekas au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Pelekas scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Pelekas cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Pelekas in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Pelekas sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Pelekas prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Pelekas si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Pelekas si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Pelekas Grecia vara 2020 - Peste 3 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Pelekas Insula Corfu cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !