Autocar Pefki, Insula Evia Grecia vara 2020
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 224EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Mirtia, Pefki

Mirtia

   Scor 8.3 din 1 comentarii

Pefki, Insula Evia, Grecia

  • Autocar (14.05 - 11.10.2020)
  • Fara transport
  Studio Athineon, Pefki

  Studio Athineon

  Pefki, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
  • Fara transport
  Studio Konstantinos, Pefki

  Studio Konstantinos

  Pefki, Insula Evia, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
  • Fara transport
  Maria Louisa Studio, Pefki

  Maria Louisa Studio

     Scor 9 din 1 comentarii

  Pefki, Insula Evia, Grecia

   • Autocar (25.05 - 05.10.2020)
   • Fara transport

     Ultima rezervare: 29.07.2019

   Sejururi Autocar Pefki

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Pefki, Insula Evia, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Pefki. Puteti rezerva hotelul preferat din Pefki cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Pefki care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Pefki constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Pefki, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Pefki (Insula Evia, Grecia) vara 2020 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!