Paste Kokkini Hani, Insula Creta Grecia vara 2021
Filtre: Categorie: Paste× (1 oferte, 318.3EUR - 318.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Knossos Beach Bungalows Suites, Kokkini Hani

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites  

Kokkini Hani, Insula Creta, Grecia

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (29.04 - 18.10.2021)
  • Fara transport

Despre Kokkini HaniPrezentare si poze Kokkini Hani

Kokkini Hani

Kokkini Hani este situat la 14 km est de Heraklion. Poziţia la est de aeroportul Heraklion, pe vechea autostrada naţionala vechi (drumul vechi) îmbrăţişeaza zona de coastă şi oferă vederi spectaculoase asupra mării, şi tarmului uneori accidentat

Zona Kokkini Hani a devenit cunoscuta la începutul anilor 1900 când au fost construite mai multe cladiri, inclusiv o Hani, care era un fel de han pentru oameni şi animale. Agricultorii, în drum spre piaţa Heraklion transportand măsline, struguri şi alte produse, opreau pentru a se odihni sau a petrece noaptea impreuna cu caii şi măgarii lor.

Recomandari turistice pentru Kokkini Hani

In Kokkini Hani veţi vedea un semn indicand "Vathianos Kampos". Nu vă faceţi griji, sunteti inca in Kokkini Hani. Acest semn denotă un cartier vechi in satul principal, care cu greu cineva isi mai aduce aminte de el! Dar, din motive necunoscute, semnul rămâne!

In această porţiune de 2,7 kilometri, puteţi găsi tot ceea ce veţi avea nevoie pentru o vacanţă plăcută, cum ar fi: magazine supermarketuri, macelarii, brutarii, farmacie, magazine de dulciuri, suveniruri şi cadouri, magazine de îmbrăcăminte, buticuri,frizerii, salon de frumusete, agenţii de vizitare a obiectivelor turistice, închirieri de maşini şi biciclete, cafenele, standuri de fast-food, internet cafe - şi, desigur, astfel încât să puteţi profita de toate aceste magazine, există o serie ATM-uri.
Intrebari frecvente despre Kokkini Hani

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai populare hoteluri din Kokkini Hani

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Kokkini Hani ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kokkini Hani.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Kokkini Hani ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kokkini Hani.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Kokkini Hani cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kokkini Hani.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Kokkini Hani cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Kokkini Hani.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Kokkini Hani?

Hotel Knossos Beach Bungalows Suites sunt cele mai apreciate hoteluri din Kokkini Hani ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Kokkini Hani.