Paste Insulele Din Marea Egee Grecia vara 2024
Filtre: Categorie: Paste× (1 oferte, 177.7EUR - 177.7EUR)

Afiseaza harta
Hotel Papafotis, Leros

Hotel Papafotis

Leros, Insulele din Marea Egee, Grecia

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Avion (30.03 - 29.03.2025)
  • Fara transport

Despre Insulele din Marea Egee

Insulele din Marea Egee

Milos este o insulă minunată din Cyclades, plină de surprize și șarm special. Estein cea mai mare parte celebra datorita statuii lui Venus din Milo (Afrodita), o piesă fină din Arta Greciei Antice, care a fost descoperita pe insula si este găzduita astăzi în Muzeul Luvru, din Paris. În ultimii ani, Milos a devenit, de asemenea, renumita pentru peisajul uimitor lunar din Sarakiniko, apa exotică a plajelor și arhitectura pitoreasca din sate, cum ar fi Klima, Plaka și Pollonia. Vacanțele in Milos sunt perfecte pentru familii și cupluri romantice, pentru ca insula are o atmosferă unică relaxantă. Nu ratați o excursie cu barca la Kleftiko, de asemenea, cunoscut sub numele de Meteora mare, o regiune uimitoare pe latura de sud, cu apă exotică.

Intrebari frecvente despre Insulele din Marea Egee

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Insulele din Marea Egee?

Hotel Papafotis sunt cele mai populare hoteluri din Insulele din Marea Egee

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Insulele din Marea Egee?

Hotel Papafotis sunt cele mai apreciate hoteluri din Insulele din Marea Egee ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Insulele din Marea Egee.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Insulele din Marea Egee?

Hotel Papafotis sunt hoteluri din Insulele din Marea Egee ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Insulele din Marea Egee.