Oferte cazare Parnassos, North And Central Greece Grecia iarna 2021
(2 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Elatos Resort Health Club, Parnassos

Elatos Resort Health Club

Parnassos, North and Central Greece, Grecia

  • Fara transport
  Kiriaki Traditional Hotel Junior Suites, Parnassos

  Kiriaki Traditional Hotel Junior Suites

  Parnassos, North and Central Greece, Grecia

   • Fara transport

   Oferte Parnassos

   Parnassos, North And Central Greece, Grecia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Parnassos sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Parnassos pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Parnassos sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Parnassos oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Parnassos garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Parnassos va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Parnassos, North And Central Greece, Grecia iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Parnassos

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Parnassos?

   Kiriaki Traditional Hotel Junior Suites, Elatos Resort Health Club sunt cele mai populare hoteluri din Parnassos

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Parnassos?

   Elatos Resort Health Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Parnassos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Parnassos.