Charter Parikia, Paros Grecia vara 2020
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre ParikiaPrezentare si poze Parikia

Parikia

De asemenea, numit Paros Town sau Hora, Parikia este capitala Paros Grecia si are aproximativ 3.000 de locuitori. Parikia a fost construit pe același loc unde se afla orașul vechi și capitala. Acest oraș mic este centrul comercial și cultural din Paros, precum și portul principal al insulei, care servește multe alte insule. Pentru numeroasele conexiuni pe care Paros le oferă, mii de vizitatori viziteaza Parikia în timpul verii doar pentru a prinde o conexiune pentru o altă insulă.

Sejururi Charter Parikia

Pentru Parikia, Paros, Grecia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Parikia la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Parikia se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Parikia, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Parikia pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Parikia.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Parikia (Paros, Grecia) vara 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!