Autocar Paleokastritsa, Insula Corfu Grecia vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 181.5EUR - 181.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Akrotiri Beach, Paleokastritsa

Hotel Akrotiri Beach  

   Scor 8.3 din 10 comentarii

Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (19.05 - 29.09.2022)
  • Avion (01.01 - 30.09.2022)
  • Fara transport

Despre PaleokastritsaPrezentare si poze Paleokastritsa

Paleokastritsa

Paleokastritsa este situat la 16 mile nord-vest de capitala insulei Corfu, Kerkyra. Staţiune se intinde de-a lungul drumului de coasta care şerpuieşte de-alungul stâncilor şi golfurilor retrase.

Paleokastritsa a fost mult timp considerată una dintre cele mai frumoase sate din Insula Corfu şi este un loc renumit pentru frumusetea greceasca. Paleokastritsa este în principal memorabil pentru peisajul exceptional, împreună cu plajele superbe. În timp ce stati in statiunea Paleokastritsa vă puteţi relaxa si înota pe sase plaje diferite si retrase, plaje cu nisip fin sau pietris inconjurate de stânci înalte, promontorii împădurite, plantaţii de măslini, portocali, lămâi şi chiparoşi şi dealuri luxuriante.

Sejururi Autocar Paleokastritsa

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Paleokastritsa, Insula Corfu, Grecia reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Paleokastritsa. Puteti rezerva hotelul preferat din Paleokastritsa cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Paleokastritsa care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Paleokastritsa constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Paleokastritsa, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Paleokastritsa (Insula Corfu, Grecia) vara 2022 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi cu discount pana la 10%. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Paleokastritsa

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach sunt cele mai populare hoteluri din Paleokastritsa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Paleokastritsa.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Paleokastritsa?

Hotel Akrotiri Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Paleokastritsa cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Paleokastritsa.